İsmet Alkan Anadolu Lisesi

Vizyon: Düşünen, okuyan, araştıran, sorgulayan, teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilen, değişen şartlara ve koşullara karşı kendisini yenileyebilen, sevgi, saygı ve hoşgörü duygularına sahip öğrencilerin yetiştiği; çevresine göre en iyi standartlara sahip bir Eğitim-Öğretim ortamında, öğrencilerin hayata ve bir üst öğretime hazırlandığı; Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliğiyle örnek bir okul olmak.

Misyon: İsmet Alkan Anadolu Lisesinin amacı; Öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen, beceri ve yetenekleri ölçüsünde hem yüksek öğretime hazırlamak hem de bölgenin iş ve hizmet alanlarının gereksinimi olan teknik insan gücünü yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Başlangıç :08:00 Bitiş :15:30
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuzun önündeki caddeden ilçe içi ve ilçe dışına giden servisler sürekli geçmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ismetalkananadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - ESEN YURT MAH. İPEK YOLU CAD. İSMET ALKAN ANADOLU LİSESİ BLOK NO 222A YÜKSEKOVA / HAKKARİ

Yerleşim Yeri -

Ulaşım İlçe merkezinden Van iline ve Hakkari il merkeze, giden servisler okulumuzun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine bir saatlik mesafededir.İlçe merkezine 500 metre mesafede olup yürüyerek 15 dk sürmektedir.